Aarrekartta – luo unelmasi todeksi
ainutlaatuinen muutosvalmennus yksilöille.

Aarrekartta –koulutus on järjen, sydämen ja vaiston valmennusohjelma. Anna itsellesi mahdollisuus uusiin suuntiin, irti kuluneista kuvioista.
Kaikilla on unelmia, mutta harva rohkenee uskoa, että unelmista voi tulla totta. Unelmia pidetään monesti epärealistisena haihatteluna. Kuitenkin juuri unelmat vievät eteenpäin ja kehitttävät meitä ihmisinä.

Aarrekartta on työkalu, joka auttaa toteuttamaan unelmia. Vaikka aarrekartan tehneet kertovat huikeitakin tarinoita karttojensa toteutumisesta, Aarrekartta – työskentelyssä ei ole kyse taikuudesta. Vaikuttavuuden salaisuus piilee siinä, että se valmistaa tekijäänsä henkisesti muutokseen ja tekee avoimemmaksi ratkaisujen löytämiselle sekä rohkeammaksi toteuttamaan ne.

Kun tiedostamme unelmamme ja suhtaudumme luottavaisesti sen toteutumisen mahdollisuuteen, tapamme tarkastella todellisuutta muuttuu. Havainnot keskittyvät unelman toteuttamisen kannalta tärkeisiin asioihin. Ymmärrämme ja keksimme yllättäviäkin ratkaisuja. Teemme luontevasti valintoja, jotka auttavat asiaa toteutumaan oikeasti.

Aarrekartta – luo unelmasi todeksi! valmennuksessa
perehdymme psykologisiin malleihin, joihin aarrekartta-menetelmä, mielen muutosohjelma perustuu. Teemme kolme aarrekartta-muunnelmaa: mitä ”puhuttelevampi” aarrekartta on, sitä vahvemmin se vaikuttaa ohjaavasti elämänhallintaan.
Aarrekartta – työskentely on Fakta&Fiktio Oy:n tuotesuojattu koulutus eli sitä voivat opettaa vain siihen koulutetut henkilöt. Sitä on hyödynnetty jo 4000 henkilön kehittämisprosesseissa, avoimilla kursseilla ja organisaatiovalmennuksissa. Aarrekartta – luo unelmasi todeksi valmennuksen kehittäjä: FM Kristiina Harju/Fakta&Fiktio Oy, www.fakta-fiktio.fi